Rawatan Muka

Deep Cleansing Facial

Deep Cleansing Facial merupakan pembersihan muka yang direka untuk membersihkan kulit mengunakan produk yang kaya dengan antioksidan yang membaiki serta memulihkan semula kulit yang rosak oleh sinaran matahari serta radikal bebas.

 

Brightening Facial

Brightening facial merupakan rawatan untuk mengurangkan kulit yang tidak sekata atau pigmentasi. Rawatan ini sangat penting untuk mencerahka, seri dan kelembutan.

 Acne Treatement

Rawatan jerawat disediakan di Sado Men Spa, jerawat boleh berlaku di semua peringkat umur dalam pelbagai jenis kulit yang berbeza. Kulit yang mempunyai masalah jerawat dan luka-luka yang mungkin memberi kesan kepada kulit anda. Rawatan ini akan menutup liang dan mencegah jerawat serta menyembuhkan luka-luka yang sedia ada

Diamond Crystal Facial

 

Diamond Crystal Facial turut disediakan di Sado Men Spa. Diamond Crystal Facial berupaya menganjalkan kulit serta menyingkirkan sel-sel kulit mati sekaligus akan memberikan kulit kelihatan segar dan sihat.

Collagen Facial

 

Rawatan Collagen sesuai bagi semua jenis kulit dimana rawatan ini akan menganjalkan dan mengurangkan kedut di sekitar mulut, dahi, mata dan pipi, rawatan berperingkat di perlukan bagi menampakkan kesannya